De bezochte hotels, hostels en campings tijdens onze wereldreis

In onze (inmiddels) talloze reisverslagen kan je onze hele reis volgen. We geven hier alle informatie over de activiteiten die we gedaan hebben, leuke eetplekken en over onze overnachtingen. Misschien heb je wel eens een foto voorbij zien komen van een hotel of hostel maar kan je hem niet meer terugvinden. Daarom zetten we in dit overzicht alle hotels, campings en hostels die we hebben gebruik tijdens onze wereldreis voor je op een rijtje. Misschien zie je er wel iets leuks tussen zitten voor jouw reis!

Singapore

In Singapore zijn we maar een paar dagen verbleven. Het was dan ook een tussenstop voor onze reis naar Nieuw-Zeeland. Singapore is een erg dure stad en het viel niet mee om hier voor een leuke prijs een fijn hotel te vinden. Daarnaast zijn we hier maar 6 dagen verbleven en hebben we dus maar één locatie aangedaan. Daarom zie je in dit overzicht ook maar één hotel.

SingaporeFragrance Hotel – OasisEen goedkope optie. Erg kleine kamers en een beetje gehorig. Wel prima locatie, eigen badkamer en schoon.

Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland hebben we vooral gebruik gemaakt van campings omdat we op het Zuidereiland de beschikking hadden over een campervan van Wendekreisen. In dit overzicht kan je daarom een mix vinden van hotels, campings en hostels die we hebben gebruikt tijdens onze wereldreis in Nieuw-Zeeland.

TimaruGlenmark Holiday Park Simpele camping, nette voorzieningen en vooral een prachtig uitzicht over het meer
PortobelloPortobello Village Tourist ParkMooie plekken voor de campervan met eigen water en dump, op loopafstand van Portobello
Te AnauTasman Holiday ParksGoede locatie in Te Anau, kleine plekken maar net sanitair
QueenstownDriftaway QueenstownMooie locatie net buiten Queenstown aan het meer. Erg luxe voorzieningen zoals enorme keuken en prachtige douches
WanakaWanaka Lakeview Holiday ParkGoede locatie, hele ruime plekken maar vrij simpel sanitair en ver de camperplaatsen af
HaastHaast River Motels & Holiday ParkSimpele afgelegen camping aan het einde van de Haast Pass. Vooral praktische plek.
Franz JosesRainforest RetreatMooie natuurcamping met veel privacy en gratis toegang tot een jacuzzi.
WestportWestport Kiwi Holiday Park & MotelsOuderwetste camping met hele ruime plekken en eigen minigolfbaan.
NelsonNelson City TOP 10 Holiday ParkGoede locatie in het centrum, goede voorzieningen om kleren te wassen en net sanitair.
Abel Tasman ParkThe Barn Cabins & CampPrachtige locatie met uitzicht over het water, vriendelijke medewerkers en ruime douches.
Hanmer SpringsHanmer Springs TOP 10 Holiday ParkGoede locatie op loopafstand tot de springs, prachtig nieuw sanitair.
KaikouraAlpine-Pacific Holiday ParkKleine plekken, aardige locatie en simpel sanitair.
AucklandLyloPrachtig stijlvol hostel op uitstekende locatie in Auckland. Niet goedkoop.
PaihiaPeppertree LodgeGoedkope optie voor Bay Of Islands. Ruime en nette privékamer.
OhakuneSnowman Lodge and SpaErg leuk tinyhouse met heerlijk bed en privéruimte. In de avond ook nog gratis toegang tot jacuzzi.

Australië

In Australië hebben we vooral met de Greyhound Australia bus gereisd. Hier hebben we dus geen gebruik meer gemaakt van campings, maar vooral van hostels en hotels. Voor de hostels hebben we vooral gebruik gemaakt van de YHA hostels. Australië is een erg duur land, dus bij het zoeken van accommodaties hebben we daarom erg op de kosten moeten letten.

In de laatste 3 weken van onze reis door Australië hebben we met de auto door het zuidwesten van dit land gereisd. Hier hebben we eer dan ook regelmatig voor gekozen om in een Airbnb te overnachten. Deze Airbnb zie je niet terug in dit overzicht. In dit overzicht zie je dus de hotels en hostels van onze tijd in Australië tijdens onze wereldreis.

AdelaideToms Court HotelGoede locatie en zeer nette ruime kamers waar het lekker rustig is.
Coober PedyOpal Inn Hotel Simpel en ietwat gedateerd hotel met ruime kamers en centrale ligging.
Alice SpringsStay at Alice Springs Hotel Goede ligging, kamers met goede bedden maar kan een opknapbeurt gebruiken.
MatarankaTerritory Manor Motel & Caravan ParkSimpele kamers met goed bed, wel grote kans op dieren rond (en in) je kamer.
DarwinMOM Darwin YHAFeesthostel in het uitgaanscentrum van Darwin. Privékamers met slechte bedden en erg basic.
CairnsCairns Central YHA. Zeer net hostel met nette kamers met erg goede bedden. Mooie gemeenschappelijke ruimtes en leuke activiteiten.
TownsvillePark Regis AnchorageRuime kamer met grote bedden. Goede prijs maar beetje afgelegen en gedateerd.
Magnetic IslandCStayGoede prijs en rustige ligging. Erg kleine kamer en keuken en zeer basic.
Airlie Beachat Boathaven Bay Holiday ApartmentsMooi ruim appartement, uitstekend bed en goede ligging op korte loopafstand van Airlie Beach.
RockhamptonFitzroy Motor InnSimpel motel met nette kamers en goed bed. Wel erg gehorig.
Hervey BayMain Street MotelMotel inclusief ontbijt, zeer nette kamer met goede douche en bedden en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Noosa HeadsYHA Halse LodgeMooi hostel in prachtig oud houten pand. Koude en gehorige kamers maar goede gemeenschappelijke ruimtes en activiteiten.
Surfers ParadiseVibe Hotel Gold CoastErg ruime kamer met zeer goed bed. Mooi balkon en goede ligging.
Byron BayByron Bay YHA. Modern hostel met goede bedden en mooi badkamertje. Erg leuke activiteiten en zeer nette gemeenschappelijke ruimtes.
SydneyMeriton Suites ZetlandPrachtige appartementen buiten het centrum maar goed te bereiken met openbaar vervoer. Goed bed en fijne keuken
MelbourneMelbourne Central YHAPerfecte ligging in het centrum van de stad. Erg goed personeel, fijn hostel met goede bedden en douches maar in de wintermaanden wel koude kamers.
PerthHostel G PerthGoed ligging nabij het centrum met uitstekende kamers en voorzieningen. Het hostel zit in een oud kantoorpand waardoor er weinig daglicht is en een beetje een vreemde sfeer. De keuken was verschrikkelijk slecht.
DenmarkThe Koorabup Motel Verrassend goed motel. Ruime kamer met eigen terras. Goed bed, uitstekende douche en een goed werkende airconditioning om de kamer te verwarmen. Heeft ook een wasserette.
EsperanceArchipelago Apartments Esperance Redelijk appartement. Goed bed en leuk woonkamertje, maar een beetje een vervallen keuken en badkamer. Prima voor een paar nachtjes.
HydenThe Silos – Wave Rock Short Stay Leuke kleine hutjes. Erg klein, maar schoon en voorzien van alle gemakken. Leuke plek om eens een keer in de outback te slapen.

Indonesië

In Indonesië hebben we verschillende verblijven gehad. Meestal waren dit hotels. De hotels in Indonesië waren beduidend goedkoper dan in Australië en Nieuw-Zeeland. Daardoor hebben we het ons kunnen veroorloven om hier hotels van een hogere kwaliteit te nemen dan we gewend waren.

Dit was niet altijd zo het geval. Op Lombok zijn er bijvoorbeeld bepaalde plaatsen waar het aanbod erg beperkt is, zoals in Tetabatu en Sembalun. In dit overzicht zie je daarom alle hotels die we hebben gehad tijdens ons verblijf in Indonesië.

JakartaMillennium Hotel Sirih Jakarta Een erg goed hotel. Goede service, zeer ruime kamers met een geweldig bed en een erg uitgebreid ontbijt. Inclusief zwembad een aanrader voor Jakarta.
BandungDago Teuku Angkasa 14Een guesthouse met een erg vriendelijke eigenaar. Nette schone kamer met goed bed en een goede ligging in bandung. Veel leuke restaurantjes in de directe omgeving.
YogyakartaThe Grand Palace Hotel YogyakartaDit hotel ziet er uit als een paleis, maar schijn bedriegt. Het ontbijt was prima, maar de kamer was muf met veel vliegjes en muggen in de slaapkamer, een piepkleine badkamer en stinkende handdoeken. Het beddengoed was niet schoon, maar het bed sliep gelukkig wel lekker.
SurabayaBumi Surabaya City ResortGeweldig hotel met prachtige grote ruime kamers, uitstekend bed en een heerlijke douche. Het ontbijt was perfect. Zelden zo’n uitgebreid ontbijt gezien.
UbudPaon Desa Ubud Hotel & ResortUitstekend hotel. Buiten het centrum met uitzicht op de rijstvelden. Mooie ruime kamer met erg hard bed en een heerlijke douche. Het personeel was enorm vriendelijk en behulpzaam.
SeminyakTanaga CoLivingErg mooi en nieuw hotel. Goede ruime en stille kamers met heerlijk bed en uitstekende douche. Alles heel erg schoon met een gemeenschappelijke ruimte. Centraal gelegen maar in een rustig steegje.
Nusa PenidaTarzan Marriott On PenidaGezellig familiehotelletje. Ruime schone kamer, vrij simpel ingericht. Goede locatie op het eiland, slechte toegangsweg. Erg fijn en schoon zwembad en een leuk restaurant met sportsbar.
Gili TrawanganAbdi HotelMooi hotel met hele nette kamers met eigen balkon en heerlijk bed en douche. Ontbijt op de kamer en een heerlijk schoon zwembad. Ligging was heel centraal. Handig voor vervoer, wel veel geluidsoverlast ’s avonds.
Gili AirDe Padma Gili AirNette ruime kamer met uitstekende bedden en nette badkamer. Uitstekende wifi. Erg simpel ontbijt en onervaren personeel. Mooi groot zwembad maar door problemen met waterdruk erg vies water.
SenggigiPondok Anggrek PutihRuime nette kamer, goede waterdruk, sterke wifi en lekker ontbijt. Wat afgelegen en geluidsoverlast van gekko’s op de zolder en dichtbij gelegen moskee. Zwembad water niet helemaal schoon en een eigenaardige eigenaar.
SembalunRautani SembalunMooie kleine hutjes met een eigen terrasje. Bij bereik was er goede Wifi. Ontbijt was uitstekend en op het terrasje geserveerd, hele vriendelijke eigenaren. Dekbed was veel te kort.
TetebatuBunga Maliq Bungalow LombokMooie ruime bungalow met eigen terras met hangmat. Douche met zwakke straal en koud water. Erg goede Wifi. Geweldig vriendelijke eigenaren met goede tours, heerlijk eten en lekkere muziek.
KutaLombok KhophilauvillasMisschien wel het beste verblijf dat we in Indonesië hebben gehad. Prachtige ruime bungalows, zeer schoon en alles mooi ingericht. Heerlijke badkamer en aparte douche. Lekker ontbijt en een geweldig mooi schoon zwembad. Beetje afgelegen, maar met een geweldig uitzicht.

Vietnam

Ook in Vietnam waren de prijzen erg gunstig. Vietnam is nou eenmaal geen duur land. Daarnaast hebben we een groot gedeelte van de reis door Vietnam buiten het hoogseizoen bezocht. Hierdoor lagen de prijzen waarschijnlijk lager dan normaal. Er was hierdoor ook meer keuze dan in Indonesië en hebben we bewuste keuzes kunnen maken. In Vietnam hebben we ook een aantal keer in accommodaties geslapen tijdens een tour. Ook hebben we een keer overnacht op tijdens onze cruise in Lan Ha Bay van Indochine Cruise. Deze overnachtingen zie je daarom niet terug in dit overzicht.

SapaCat Cat Galerie d’ArtMooie nette kamer met uitstekend bed. Lekkere douche en een verrassend groot ontbijt. Goede ligging in het centrum van Sapa
Ha GiangLotus Hostel Motorbikes and ToursSimpele maar ruime en schone kamer. Hard met met duidelijk voelbare veren. Prima hotel voor overnachting voor vertrek van de Ha Giang Loop
Ninh BinhLotus Hotel Ninh BìnhUitstekend hotel met heerlijk bed, geweldige douche en goede airconditioning. Rustige ligging tussen Ninh Binh en Tam Coc. Prima ontbijt en enorm vriendelijke eigenaren. Kamer wordt iedere dag schoongemaakt.
Dong HoiRex Quang Binh HotelVerrassend mooi en nieuw hotel. Hele ruime kamer met heerlijk bed. Voelt heel nieuw aan. Enorm ontbijt en een hele rustige ligging. Goed hotel voor een tussenstop
HuéJade Scene HotelCentraal gelegen maar toch rustig. Mooie schone nette kamers. Heerlijk zwembad op het dak. Erg hard bed.
Da NangMoon Hotel and Apartment Da NangMooi appartement met goede ligging. Net appartement met fijne woonkamer. Goede douche en lekker bed met donkere slaapkamer. Heerlijk zwembad op het dak en goed ontbijt. Geen glazen in de keuken.
Hoi AnHoi An Green Apple HotelNet hotel met simpele maar schone kamer. Goed bed, goed internet en een fris schoon zwembad. Gratis fietsen en een uitgebreid ontbijtbuffet. Rustige ligging, kamers wel wat gehorig.
Quy NhonLe Mint Hotel Quy NhơnStijlvolle schone kamer met heerlijke douche en erg lekker bed. Goede ligging en prima ontbijt. Heerlijk grote tv om lekker een film op te kijken.
Nha TrangMaris Hotel Nha TrangVrij nieuw hotel met een heerlijke kamer met gedeeltelijk uitzicht op de zee. Goed bed, lekkere douche en grote Smart TV. Groot ontbijt en lekker zwembad op het dak. Was alleen wat gehorig wat betreft straatgeluid maar erg goedkoop.
DalatDalat Stream Hotel Klein familiehotelletje met superaardige eigenaar. Had goede tips en regelde scooters. Zeer scherp geprijsd. Ligging beetje ver van het centrum. Kamer kon slecht belucht worden en bed was enorm hard.
Ho Chi Minh CityCityhouse S HomeLigging wat buiten het centrum. Heerlijk appartement in stille straat. Geweldig bed, grote Smart TV en zwembad op het dak. Veel rust en ruimte.
Can ThoSong Ngư Pisces HomestayFijne homestay in het hart van de Mekong Delta. Goede ligging met simpele maar schone kamers. Prima bed en goede airconditioning. Uitstekend personeel maar helaas een douche met nauwelijks waterkracht.
Phú QuốcLahana Resort Phu Quoc & SpaGeweldig resort. Mooie ruime kamers met heerlijk bed en een fijn balkon. Geweldige douche. Zeer goede service van het personeel. Prachtig schoon zwembad en een uitstekenend en zeer uitgebreid ontbijt. Een absolute aanrader.
Ho Chi Minh CityIbis Saigon AirportUitstekende keuze voor een hotel dicht bij het vliegveld. Vanuit de binnenlandse vluchten kan je hier zelfs heen lopen. De kamer is ruim, schoon en heerlijk stil. Een ruim bed en een goede douche. Bieden gratis vervoer aan naar het vliegveld.

Thailand

De prijzen voor de overnachtingen in Thailand zijn ook goed bevallen. Azië is nou eenmaal niet zo duur en Thailand is daar gelukkig geen uitzondering op. We zaten hier ook niet overal tijdens het hoogseizoen, dus dat is ook altijd positief. Hierdoor hadden we dan ook voldoende keuze om een passend verblijf te kunnen vinden. Op de eilanden hebben vaker gekozen voor een appartement. In dit overzicht zie je dus alle hotels, hostels en home stays waar we hebben verblijven tijdens onze periode in Thailand. We hebben ook een aantal keer gebruik gemaakt van Airbnb. Deze overnachtingen zie je hier niet in terug.

BangkokSamsen Street HotelPrachtig hotel, met mooie ruime kamers en een heerlijk groot (beetje hard) bed. Goed gelegen, prachtig zwembad en uitstekend ontbijt. Leuk extra is de outdoor bioscoop en de stijl van het hotel. Vriendelijk personeel en de kamer werd dagelijks schoongemaakt, een echte aanrader dus!
KanchanaburiChez Bure – Bure HomestayNet hotel, met ruime schone kamers. Heerlijk bed en uitstekende badkamer. Zeer vriendelijk personeel. Goed gelegen. Wel een beetje verlaten i.v.m. weinig gasten en locatie.
AyutthayaRomyen Cafe’ HomestayNette homestay met erg nette kamers. Goed bed en nette badkamer. Mooi terras waar je zelf meegenomen drankjes kan nuttigen. Vriendelijk personeel die ons gratis fietsen aanbood. Prima keuze!
Pai PaiApartHotelRuime kamers, simpel ingericht maar met een zitbank en klein keukentje. Ligging buiten het centrum van Pai, maar op loopafstand. Heel schoon en zeer vriendelijke medewerkster. Uitstekende prijs.
Chiang MaiThe Opium Chiang MaiHier hebben we 1 nacht verbleven als tussenstop. Gedateerde kamers met versleten meubels. Kamer wel ruim en vrij centrale ligging. Erg zacht bed en zeer verouderde badkamer. Geen aanrader!
Hat YaiGood Dream PremierMooie schone ruime appartementen. Dicht bij winkelcentrum en de night market. Heerlijk bed en uitstekende douche. Beetje kaal ingericht en geen servies in de ruime keuken.
Koh LipeLeelawadee Lipe ResortSimpele kamer, maar goede prijs/kwaliteit verhouding. Centraal gelegen, kamer met goede airconditioning, prima bed en douche. Ook een ruim balkon met drooglijn voor je zwemkleding
Koh LantaLiLi’s RoomsPrachtig ingericht huisje met keukentje en zitgedeelte. Uitstekend internet, alles goed verlicht en mooie ligging bij Kantiang Bay. Dicht bij alle voorzieningen maar het echte eilandgevoel met de apen die ’s ochtends over het dak lopen. Een absolute aanrader voor Koh Lanta!
Ao NangIbis Styles Krabi Ao NangErg kleine kamers die een beetje vochtig aanvoelen. Weinig ruimte, kakkerlak op het balkon. Wel erg goede douche en lekker bed. Dagelijks schoongemaakt en schone handdoeken. Heerlijk zwembad. Simpel ontbijt en een muis in de ontbijtzaal. Prima verblijf voor een kort verblijf.
Ban Ta Khun DistrictBelong Jin The Dam ResortVerrassend mooi hotel. Ruime en schone kamer. Smart TV en een erg hard bed. Tegen 200 baht betaling een upgrade genomen met directe toegang tot een kleiner gedeeld zwembad. Erg vriendelijk personeel.
Khao Sok National Park, Ban Ta Khun District500 Rai Floating ResortFantastische ervaring om te slapen op het Cheow Lan-meer in het Khao Sok National Park. Prachtige drijvende hutjes die zeer goed onderhouden zijn. Leuke activiteiten en heerlijk eten. Geweldig uitzicht en een heerlijk fris zwembad. Unieke plek, maar wel erg prijzig.
Koh Phangan Ocean View Mini-VillaUitstekend huisje. Gelegen buiten het centrum dus een scooter is noodzakelijk. Dagelijks schoongemaakt. Ruime woonkamer, slaapkamer. Heerlijk bed en uitstekende douche.
Koh TaoBalcony VillaZeer leuk appartementje. Ruim en schoon met een erg lekker bed. Geweldig zeezicht. Inrichting wat simpel en meubels soms beetje versleten. Indeling wat vreemd.
BangkokDe Prime Rangnam HotelPrima hotel, ruime kamer met erg goed bed. Uitgebreid ontbijt. Kamer oogt wat versleten en niet helemaal schoon. Douche werd niet altijd warm.

Filipijnen

De prijzen voor de overnachtingen in de Filipijnen lagen hoger dan in Thailand en Vietnam. Azië is nog altijd niet zo duur, dus de Filipijnen ook niet zo, maar toch merkten we een verschil. We zaten hier echter midden in het hoogseizoen. Hierdoor was het dan ook niet altijd even makkelijk om voor een goede prijs een heel goed hotel te vinden. Misschien waren we ook wel iets te veel luxe gewend van de voorgaande maanden en ligt de standaard in de Filipijnen gewoon ook iets lager.

ManillaLub d Philippines MakatiLeuk ingericht ho(s)tel met een grote gemeenschappelijke ruimte. Zeer goede prijs voor een kleine maar prima kamer met een heerlijke douche. Een minimaal ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
BoracayFerra Premier by JGUitstekend hotel met ruime loft kamer. Smart TV en goed internet. Erg kleine badkamer met moeilijk te regelen temperatuur. Goede ligging op loopafstand van het strand en een uitstekend ontbijt.
Cebu CityOne Central Hotel & SuitesPrima hotel voor een nachtje. Uitgebreid ontbijt en goede ligging nabij het South Bus Terminal en in het centrum. Kamer wat sfeerloos, wel een goed bed. Helaas een koude douche.
MoalboalRufana SuitesUitstekend hotel. Geweldig personeel. Nette schone kamers met heerlijk bed, Smart TV en een prima badkamer. Lekker ontbijt en een mooi zwembad. Ligging wat buiten het centrum.
PanglaoAbraham BoholLigging beetje ver van het levendige centrum af, maar daardoor wel lekker rustig. Mooie ruime kamer met goed bed en een enorme Smart TV. Lekkere douche. Twee zwembaden en een prima ontbijtbuffet. Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel. Een uitstekende keuze
SiquijorThe Gabayan RivieraErg mooi complex met ruime kamers met mooi uitzicht over de zee. Schoon zwembad. Zeer schone kamers en voorzien van een grote Smart TV. Goede airconditioning en vriendelijk personeel. Slechte verduistering en erg afgelegen. Ontbijt was magertjes
Puerto PrincesaAlvea HotelPrima hotel voor wanneer je een nacht op doorreis bent. Erg comfortabele bedden. Helaas een koude douche. Degelijk Filipijns ontbijt. Goede prijs.
El NidoCasa CeciliaErg simpel hotel. Veel te duur voor hetgeen wat er geboden wordt. Koude douche, dun matras, slechte verlichting, slechte vitrage en veel geluidsloverlast aan de straatkant. Airconditioning maakt veel lawaai maar werkt wel goed.
CoronCoron Bancuang MansionPrima hotel. Fijne ligging dicht bij het centrum. Nette schone kamers met een lekker bed en een fijne warme douche. Goede airconditioning en stille omgeving. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
ManillaU Hotels MakatiGoed hotel. Fijn ruim bed, stille en erg nette kamer. Prima ontbijt. Uitstekende keuze voor een kort verblijf in Manilla.

Maleisië

Wat betreft Maleisië is het een erg kort overzicht. We zijn hier namelijk maar 4 nachten verbleven als een tussenstop van de Filipijnen naar Sri Lanka. We verbleven in de hoofdstad Kuala Lumpur waar we eerder in 2015 ook al eens waren geweest. We hebben het hotel wel nauwkeurig uitgekozen. We wilden namelijk een hoogwaardig verblijf voor een scherpe prijs. Zo zochten we een centraal gelegen hotel dat goed was aangeschreven met een zwembad en ontbijt.

Kuala LumpurSTEG Kuala LumpurEen erg mooi hotel, stijlvol ingericht en prachtige kamers. Kamer was heerlijk stil, een goed bed en een heerlijke douche. Ontbijt was vrij beperkt en het personeel was helaas niet kundig genoeg om er een onvergetelijk verblijf van te maken.
Het STEG Kuala Lumpur hotel met een uitstekende kamer

Sri Lanka

We hebben in totaal 4 weken lang door Sri Lanka gereisd. Sri Lanka is een vrij goedkoop land waardoor we de mogelijkheid hadden om hier vaak voor een erg goede prijs een goed verblijf te vinden. De uitzonderlijke hotels zijn hier echter ook gewoon aan de prijs en hebben we dus vaak links laten liggen. Toch hebben we een aantal verblijven kunnen vinden die zeker voor de prijs van hele hoge kwaliteit waren. Aan de zuidkust van Sri Lanka was dit echter het moeilijkst. Dit is het meest populaire gebied van het land waardoor de keuze hier het meest beperkt was. In dit overzicht laten we je precies zien in welke hotels we allemaal hebben verbleven.

NegomboWoodgrove CabanasEen uitstekend verblijf. Mooie ruime nieuwe kamer met een goed bed en een goede douche. Erg schoon en van alle gemakken voorzien. Lekker lokaal ontbijt, vriendelijke eigenaren en een goede locatie.
Wilpattu National ParkCeylon Resort WilpattuErg simpele kamer die niet al te best schoon was gemaakt. Koude douche. Wel ruim en een redelijk bed. Erg afgelegen maar daardoor wel heerlijk rustig. Vriendelijk personeel, maar niet de beste kamer.
AnuradhapuraBlooming Holiday ResortEen ruime en schone kamer met twee grote bedden. Helaas een erg koude douche en niet al te beste wifi. Erg lekker ontbijt, rustige ligging, vriendelijke eigenaar en een zeer fijn zwembad.
SigiriyaTepraas SigiriyaZeer net hotel met mooie schone kamer, lekker bed en een fijne douche. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijn restaurant voor een goed ontbijt en lekker avondeten.
KandyRivora ResidenceUitstekend hotel. Erg rustig, prachtige kamers met een mooie badkamer en een goed bed. Uitstekend en uitgebreid ontbijt
Nuwara EliyaLa Grande VillaEen klassiek Engels hotel met houten inrichting. Rustig gelegen maar toch dichtbij. Zeer net personeel, schone ruime kamer met eigen terras en uitstekend ontbijt. Grootste pluspunt is de tweepersoon jacuzzi in de badkamer.
EllaElla Soul ResortNette kamer met balkon, goed bed en uitstekende douche. Lekker ontbijt en een goede ligging. Wel wat vochtproblemen in de kamer en een erg slechte lawaaierige airconditioning.
UdawalaweDoola River EdgePrachtig resort dichtbij het Udawalawe National Park. Mooie schone ruime kamer met een heerlijk bed en een mooie badkamer. Heerlijk zwembad en goed eten. Uitstekende service, perfecte keuze.
TangalleAshansa Lagoon ResortZeer rustig gelegen, wat ver weg van Tangalle. Mooie schone ruime kamers met lekkere douche en een heerlijk bed. Vriendelijk personeel en een uitstekend ontbijt.
Weligama360 Surf Weligama BayErg mooi gelegen hotel direct aan het strand. Ruime kamer met goede airconditioning. Verder tegenvallend. Heel erg vochtige badkamer met natte vloer, erg zacht bed en zeer lui personeel. Geen aanrader.
BentotaEldezo Relax Paradise (Pvt) LtdPrachtig nieuw hotel. Heerlijk ruim en schoon zwembad. Kamer brandschoon, goed bed en een nette badkamer. Zeer uitgebreid ontbijt en behulpzaam personeel. Erg goed hotel.
NegomboSwanee GrandUitstekende plek om een nacht door te brengen als eerste of laatste nacht in Sri Lanka. Prachtig zwembad, rustig gelegen, mooie slaapkamer met goed bed en een heerlijke douche. Uitstekend ontbijt en een goede ligging dicht bij het vliegveld.

Verenigde Arabische Emiraten

In de Verenigde Arabische Emiraten zijn we alleen in Dubai geweest. In deze stad viel het niet mee om voor een goede prijs een mooi verblijf te vinden. De prijzen liggen hier erg hoog, maar we zochten een mooie plek om onze reis af te sluiten.

DubaiIzzziLifeMINTEen erg net appartement met goede voorzieningen. Ruime woonkamer met uitgebreide keuken. Fijn zwembad in de binnenruimte. Kleine en erg natte badkamer na het douchen. Te klein dekbed voor bed, ligging wat ver van de bezienswaardigheden en openbaar vervoer.
De ruime en nette woonkamer in ons appartement in het IzzziLifeMINT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.