Samenwerken

Als reiswebsite zijn we altijd op zoek naar interessante samenwerkingen. Deze samenwerkingen kunnen op allerlei vlakken plaats vinden, zolang ze maar reisgerelateerd zijn en we in de gelegenheid zijn om op persoonlijke wijze en met eigen mening een artikel te schrijven. Dus wil je samenwerken met Reisprins? Dan kan je er hier alles over lezen.

Mogelijkheden

Wat betreft de samenwerkingsmogelijkheden moet je denken aan:

Boekrecensies van reisgidsen, reisverhalen en zogenaamde inspiratieboeken mogelijk in combinatie met een zogenaamde winactie
Reviews van reisgerelateerde producten waar het hierbij ook mogelijk is om dit te combineren met een zogenaamde winactie
– Persreizen en persovernachtingen
– Plaatsen van deeplinks in artikelen

Huidige samenwerkingen

Ook is er de mogelijkheid om een samenwerking voor de langere termijn aan te gaan. Hierbij moet je denken aan het schrijven van een uitgebreid artikel over een product of dienst waaraan een unieke vooraf bepaalde kortingscode gekoppeld is. Bij gebruik van deze unieke kortingscode zal er dan een afgesproken commissie uitbetaald moeten worden. Op dit moment hebben we al samenwerkingen lopen met verschillende bedrijven zoals:

Japan Wireless
Barracuda Biking Bolivia
PeruHop
Water-To-Go
Thnx Tags
Greyhound Australia
YHA Australia

Daarnaast hebben we in het verleden succesvolle productreviews gedaan waar een winactie aan gekoppeld was. Deze productreviews betreffen altijd reisgerelateerde producten in de breedste zin van het woord. We hebben in het verleden succesvolle samenwerkingen gehad met bedrijven zoals:

Bamigo
Happy Towels
Thnx tags
Alpine
Chasing Threads
Fotofabriek
Foto4art
– TruBlue
Tropilex

Gastsblogs

Ook met andere websites hebben we in de loop van de tijd samenwerkingen gehad en gastblogs geschreven, voorbeelden hiervan zijn:

The London Tester
Reizen & Reistips

Mediakit

Wil je samenwerken met Reisprins dan kan je in onze mediakit mooi samengevat lezen wat onze cijfers zijn. Wil je de mediakit van Reisprins downloaden? Klik dan op de onderstaande knop.