Over ons

Sinds 2014 zijn wij deze reisblog gestart om in eerste instantie onze familie en vrienden op de hoogte te brengen van onze belevenissen tijdens onze reizen. Gaandeweg de jaren zijn we erachter gekomen dat onze reisblog ook voor anderen nuttig kan zijn, bijvoorbeeld ter voorbereiding of gewoon om onze blogs met plezier te lezen. Na onze reis door Zuid-Amerika van 2018 hebben we besloten om onze persoonlijke reisblog om te zetten naar een wat professionelere website onder de naam “Reisprins.nl”. De site biedt een zeer persoonlijke blik in onze reizen, maar geeft daarnaast ook algemene informatie over bepaalde bestemmingen en reizen in de breedste zin van het woord. Ben je na het lezen van de persoonlijke reisverhalen benieuwd wie de mensen achter Reisprins zijn, dan lees je hier alles over ons.

Heb je interesse om eens samen te werken met ons en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Check dan deze pagina voor alle informatie over contact en samenwerken met Reisprins!

Erik van Turnhout

De meeste artikelen op Reisprins zijn door mij geschreven, Erik van Turnhout. Geboren op 19 december 1983 in Wouwse Plantage ben ik als kind met mijn ouders samen met mijn broer vaak op vakantie geweest naar Frankrijk en Spanje. Op jonge leeftijd maakten we met ons gezin al uitstapjes naar de Verenigde Staten van Amerika en Londen, reizen die als kind al goed in de smaak vielen

Na mijn studie Logistiek & Economie aan de NHTV in Breda ben ik sinds 2008 actief als planner binnen verschillende productiebedrijven. In mijn vrije tijd hou ik naast reizen enorm van voetbal, en carnaval. Carnaval is ook de reden waarom onze website Reisprins heet. Van 2006 t/m 2023 ben ik namelijk actief geweest als Prins Erik d’n 1e van Mastepinnelaand in mijn geboorteplaats Wouwse Plantage

Carnaval is ook de hobby waarmee ik in 2006 Judith heb leren kennen en nu al sinds 2011 mee samenwoon in Kruisland. Nadat we in 2007 samen onze eerste citytrip naar Brussel hadden gemaakt kregen we de smaak te pakken en besloten we om samen vaker, langer en verder te reizen dan we in 2006 hadden gedacht. In de loop van de jaren hebben we bestemmingen als Maleisië, Japan, Costa Rica en Mexico bezocht. Nadat ik afscheid moest nemen bij een van mijn werkgevers besloten we om in 2018 een lange reis te gaan maken door Zuid-Amerika. Deze reis heeft onze ogen verder geopend en tot het ontstaan van onze website Reisprins.nl geleid.

Judith Doomen

Tijdens onze reizen gebeurt het regelmatig dat Judith aan de laptop gaat zitten om ook een van de blogs te schrijven. Daarom stelt zij zich ook even voor. Ik ben Judith Doomen, geboren op 22 januari 1988 in Kruisland. In het dagelijks leven ben ik tegenwoordig werkzaam als leesmediaconsulent bij Bibliotheek West-Brabant. Daarvoor ben ik jarenlang werkzaam geweest als leerkracht binnen het basisonderwijs.

Vroeger gingen mijn ouders, broer en ik altijd met de vouwwagen op vakantie binnen de Benelux. Onvergetelijke vakanties maar nooit de behoefte gehad om verder te reizen. Totdat ik Erik leerde kennen en ik voor het eerst met het vliegtuig op vakantie ging naar Portugal. Daarna kreeg ik de smaak te pakken en wil ik op dit moment zoveel mogelijk van de wereld zien.

Ik vind het vooral leuk om met behulp van onze blog de leerlingen een kijkje te geven in de natuur, cultuur, godsdienst en gewoontes van de landen die wij bezoeken. In mijn vrije tijd speel ik saxofoon in de plaatselijke harmonie en ben ik een fanatieke carnavalsvierder.