Artikelen

Van Erik & Judith’s Reisblog naar de website Reisprins.nl

In 2014 zijn we een reisblog gestart om in eerste instantie onze familie en vrienden op de hoogte te brengen van onze belevenissen op reis. Later zijn we erachter gekomen dat onze reisblog ook voor anderen nuttig kan zijn. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van je eigen reis  of gewoon om onze blogs met plezier te lezen. Na onze reis door Zuid-Amerika van 2018 hebben we besloten om onze persoonlijke reisblog om te zetten naar een wat professionelere website. Deze kreeg de naam Reisprins. De site biedt een zeer persoonlijke blik in onze reizen. Daarnaast geeft de website ook algemene informatie over bepaalde bestemmingen en reizen.Vanaf heden is Erik & Judith’s Reisblog dus overgegaan in Reisprins.

Natuurlijk gaan we op de nieuwe website Reisprins verder met onze persoonlijke reisverhalen. Daarnaast staan er al interessante artikelen, kortingscodes en reisliteratuur te wachten. Ook zullen we in de toekomst reisroutes gaan plaatsen. Daarnaast zal er ruimte zijn voor reisgerelateerde producten. Denk hierbij aan handige reisproducten, reisliteratuur of producten voor je interieur.

Niet alleen onze website is overgegaan, maar ook ons Instagramaccount is inmiddels overgegaan op Reisprins. Daarnaast zijn we nu ook als Reisprins te vinden op Facebook. Vergeet dus zeker niet om ons daar te liken en te volgen. Tenslotte kan je ook onze video’s vinden op ons eigen YouTube kanaal. Dus daar kan je je ook abonneren om helemaal bij te blijven.

Afbeeldingsresultaat voor instagram logo     Afbeeldingsresultaat voor facebook logo     

[bdotcom_bm bannerid=”3460″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.