Reisprins Webshop

Welkom in de Reisprins webshop! Op dit moment hebben we nog maar weinig producten te koop, maar neem gerust een kijkje. Bestellen is heel eenvoudig. Vul gewoon het contactformulier in en geef aan welke producten je wil bestellen. We nemen hierna spoedig contact met je op geven je alle informatie over de betaling en eventuele verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het product, maar mocht je in de buurt wonen dan kunnen we altijd kijken of er iets anders mogelijk is.

We hebben op dit moment de volgende producten in onze webshop:

De Reisprins canvas tas “I’ll go anywhere with you”

De Reisprins canvas tas is het perfecte cadeau voor de échte reiziger en vind je daarom in onze webshop. Hij is namelijk superhandig op reis voor een bezoek aan het strand, zwembad of de lokale markt. Hij is eenvoudig op te vouwen tot een handzaam formaat waardoor hij perfect in je backpack past. Daarnaast is hij van zeer stevige kwaliteit en heeft hij een lang hengsel. Eigenlijk is deze canvas tas gewoon leuk voor iedereen!

De Reisprins canvas tas is voorzien van de tekst “I’ll go anywhere with you”. Deze tekst is afkomstig uit een van onze favoriete reisnummers Anywhere van Passenger. De tas is 39 cm x 34 cm en het hengsel is 23 cm lang.

Is je tas vuil dan kan je hem het beste met de hand wassen of op maximaal 30 graden in de wasmachine. Let wel op dat er kans is op krimp.

(Prijs €9,99 – verzendkosten voor dit item zijn maximaal €4,10)


BBC The Michael Palin Collection DVD Box 9 DVD’s

Prachtige DVD Box The Michael Palin Collection uit 2006. Deze dvd box bevat maar liefst 9 dvd’ s van 7 prachtige reisdocumentaires van de wereldberoemde Michael Palin. De DVD’s zijn in uitstekende staat en bevinden zich nog in de originele box die in perfecte staat is. Deze serie van DVD’s is een absolute favoriet onder de reisliefhebbers.

Op Bol wordt deze box momenteel aangeboden voor prijzen tussen de €89,95 en €199,95, maar ik doe hem weg voor €35!

De box bevat de volgende series:

1. 60 Min. – De mooiste treinreizen (1994)
2. 236 Min. – Sahara (2002)
3. 475 Min. – De cirkel rond (1997)
4. 380 Min. – Pool to pool (1992)
5. 352 Min. – Himalaya (2004)
6. 193 Min. – In het spoor van hemingway (1999)
7. 336 Min. – Reis om de wereld in 80 dagen (1989)

(Prijs €35- verzendkosten voor dit item zijn maximaal €6,75)Zit er iets bij wat je zou willen kopen? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!