ArtikelenReisliteratuur

Reisliteratuur: Liesbeth Rasker – Pinnen in Mongolië

Vlak voordat wij op 11 juli naar Peru vertrokken voor onze reis door Zuid-Amerika hebben we in onze achtertuin nog een afscheidsfeestje gehouden. Een van de beste cadeaus die we toen kregen was het boek Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken van Liesbeth Rasker. Het boek werd eerst door Judith razendsnel uitgelezen en vervolgens vlogen bij mij ook de pagina’s voorbij. In dit artikel vertellen we dan ook uitgebreid over dit zeer vermakelijke boek!

Liesbeth Rasker schreef dit vermakelijk handboek
Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken

Liesbeth Rasker schrijft o.a. voor Glamour, Elle en haar eigen website Bag To Reality. Ze heeft met Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken een erg aangenaam handboek voor zowel de ervaren als beginnende reiziger geschreven. Op een no-nonsense manier komen verschillende onderwerpen voorbij die je helpen voor en tijdens je reis. Zo staan er tips in over het plannen van je reis, het boeken van vliegtickets en het boeken van een slaapplek. Er is ook een speciaal hoofdstuk voor de soloreiziger. Daarnaast wordt er op een hele nuchtere manier gesproken over de juiste mindset tijdens een reis. Persoonlijk ben ik het niet helemaal eens over de afritsbroek, maar laten we daar maar niet te veel op ingaan.

Allerlei onderwerpen komen er voorbij
Eindoordeel

Mocht je nog niet veel gereisd hebben dan is dit een zeer bruikbare en humoristisch geschreven handleiding om je komende reizen tot een succes te maken. Ben je een ervaren reiziger dan is dit boek een feest der herkenning.

Persoonlijk hebben we genoten van dit boek tijdens onze reis en kwamen er erg herkenbare onderwerpen voorbij zoals het maken van vrienden, het vele wachten, de taalbarrières en tegenslagen tijdens een reis. Mocht je dus ook reislustige vrienden of familieleden hebben, dan is Pinnen in Mongolië van Liesbeth Rasker een erg goed cadeau!

Pinnen in Mongolië (en andere oplosbare reisongemakken)
Auteur: Liesbeth Rasker
Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar
ISBN: 9789038804668
Prijs: € 17,99 paperback, 272 pagina’s


Dit is een gesponsorde post, maar het bericht is volledig gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.