Artikelen

Van Down Under tot Azië, onze reisdocumentaire op YouTube

Op 8 maart 2023 zijn we vertrokken voor onze wereldreis door Oceanië en Zuidoost-Azië. Tijdens deze reis hebben we regelmatig videos’ gemaakt en in de weken na terugkomst hebben we hier een uitgebreid reisdocumentaire van gemaak die je terug kan vinden op ons YouTube kanaal. In dit artikel vertellen we hier alles over en kan je de afleveringen ook terug vinden.

Onze reis bracht ons vanaf Schiphol in Amsterdam naar Singapore om een paar dagen later door te vliegen naar Nieuw-Zeeland. Dit gedeelte van onze reis lag vast, en vanaf daar zagen we het wel. Uiteindelijk zijn we 354 aaneengesloten dagen op reis geweest en zijn we via Australië, Indonesië, Vietnam, Thailand, de Filipijnen, Kuala Lumpur in Maleisië, Sri Lanka en Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten weer veilig thuisgekomen.

Trailer

Gedurende de reis hebben we op al onze bestemmingen verschillende video’s gemaakt. Op ons YouTube kanaal heb je daarom gedurende de reis al verschillende video’s kunnen zien met in totaal meer dan 2 1/2 uur beeldmateriaal. Van al het beeldmateriaal heeft Erik in de eerste weken naar de reis een uitgebreide reisdocumentaire met de titel Van Down Under tot Azië in elkaar gezet en die op ons YouTube kanaal te zien is.

Met vette reismuziek, extra informatie, strakke montage en ingesproken uitleg over onze reis nemen we je in 2 delen van ongeveer 50 minuten mee op onze wereldreis. In deze officiële trailer geven we je alvast een voorproefje van al het moois dat je te zien kan krijgen!

Deze trailer van onze reisdocumentaire Van Down Under tot Azië is te zien vanaf woensdagavond 24 april 2024 vanaf 19:00 uur op ons YouTube kanaal of via onderstaande video.

Van Down Under tot Azië – DEEL 1 Singapore tm Vietnam

In dit eerste deel van maar liefst 48 minuten lang nemen we je mee door de eerste 31 weken van onze reis. Het eerste deel van onze reisdocumentaire is opgesplitst in maar liefst 12 hoofdstukken. Na Singapore nemen we je in deze video mee naar Nieuw-Zeeland dat we hebben opgesplitst in het Noorder- en Zuidereiland. Vanuit hier gaan we naar Australië. Australië hebben we verdeeld in The Outback, De Oostkust en Het Zuidwesten.

Indonesië was de volgende bestemming en hier nemen we je mee naar de hoofdstukken Java, Bali en Lombok. Het eerste gedeelte van de tweedelige reisdocumentaire eindigt in Vietnam. We starten daar in Noord-Vietnam en reizen via Centrraal-Vietnam naar Zuid-Vietnam. In 48 minuten nemen we je dus mee door deze prachtige hoofdstukken.

De reisdcoumentaire Van Down Under tot Azië – DEEL 1 Singapore tm Vietnam is te zien vanaf vrijdagavond 26 april 2024 om 19:00 uur op ons YouTube kanaal of via onderstaande video.

Deel 2

In dit tweede deel van de reisdocumentaire nemen we je mee in de laatste 135 dagen van onze wereldreis in 52 minuten en 11 hoofdstukken. Nadat we in Deel 1 geëindigd waren in Vietnam zie je in dit tweede, en laatste, deel hoe we verder reizen naar Thailand. Thailand laten we je zien in de hoofdstukken Centraal-Thailand, Noord-Thailand, Zuid-Thailand DEEL 1 en Zuid-Thailand DEEL 2. Vanuit Thailand zijn we naar de Filipijnen gereisd en dat zie je terug in de hoofdstukken Manilla/Boracay/Cebu, Bohol/Suiqijor en het hoofdstuk Palawan.

Hierna volgt het hoofdstuk over de tussenstop die we maakten in Kuala Lumpur in Maleisië. Voordat we je meenemen naar het afsluitende hoofdstuk van onze reisdocumentaire op YouTube waarbij we je vertellen over Dubai en de terugreis nemen we je in twee hoofdstukken mee door Sri Lanka. In het eerste hoofdstuk laten we de Westelijke-, Noordwestelijke- en Noorderlijke Centrale Provincies zien, en in het tweede hoofdstuk over Sri Lanka komen de Centrale Provincie, Ura en Zuidelijke Provincies aan bod.

De reisdocumenteire Van Down Under tot Azië – DEEL 2 Thailand tm Dubai is te zien vanaf vrijdagavond 3 mei 2024 om 19:00 uur op ons YouTube kanaal of via onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.