2021ArtikelenDenemarkenDenemarken / Zweden / Duitsland (01/08/2021-19/08/2021)DuitslandEuropaReisverslagenZweden

De aftermovie van onze roadtrip!

Net zoals alle reizigers maken we veel foto’s op reis. Je komt de mooiste plaatsen tegen dus wil je dat natuurlijk ook vastleggen. Toch is het ook erg leuk om soms even snel een filmpje te maken. Van de foto’s maakt Judith meestal een mooi fotoboek, maar wat doe je dan met al die korte filmpjes die je gemaakt hebt? Een lange video maken natuurlijk! Na iedere reis maak ik dan ook altijd een compilatie van de leukste filmpjes, voorzien van een toepasselijk nummer. Daarom presenteren we in dit artikel de aftermovie van onze roadtrip door Denemarken, Zweden en Duitsland!

Leuk idee toch om zo met een aantal korte filmpjes een compilatie te maken van je reis?

Heel moeilijk is het niet. Denk er bij het filmen wel aan om de camera in landschapsmodus te houden en om rustig te filmen. De filmpjes moeten niet veel langer duren dan ongeveer 5-7 seconden. Op die manier is het monteren een eitje. Ik maak overigens altijd gebruik van de software van Wondershare Filmora, zoals ik ook bij deze aftermovie van onze roadtrip heb gedaan.

Tenslotte kies je er nog een passend muziekje onder. Zelf zoek ik dan altijd graag een nummer uit dat aansluit op onze reis. Een andere optie is om typische reismuziek te kiezen. Onze favoriete nummers voor op reis heb ik al eens voor je op een rijtje gezet.

Alleen nog even een passend muziekje eronder zetten dus en klaar is Kees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.