ArtikelenReisproducten

Backpackkit.nl, de essentials voor de backpacker

Als je veel reist heb je nou eenmaal bepaalde essentiële producten nodig. Al eerder heb ik een artikel geschreven over mijn favoriete producten voor op reis, maar er zijn meer producten die je niet mag missen als backpacker. Zelf kan ik me geen reis voorstellen zonder een waszak, packing cubes een hamamdoek of een EHBO set. Laten dat nou ook precies de essentials zijn voor een backpacker die je kunt vinden op de website Backpackkit.nl.

Een dry bag kan erg goed van pas komen bij een bezoek aan een strand of bijvoorbeeld de jungle.

De website Backpackkit.nl is opgericht door Jan en Anne. Ze zijn ervaren backpackers die de producten persoonlijk hebben geselecteerd. Dat zie je terug op de website, want onzinnige gadgets vind je er niet terug. De producten zijn voornamelijk van bekende merken die staan voor een hoogwaardige kwaliteit.

Helemaal handig is het basispakket dat maar liefst 21 essentiële producten bevat. Zeker voor de onervaren backpacker kan dit een hele goede start zijn aangezien het allemaal producten bevat die wij standaard in onze backpack hebben zitten. Zo zit er een TSA reisslot in, een EHBO set, een moneybelt, een karabijnhaak en een reisbestek. Dit pakket op Backpackkit.nl bevat dus echt de essentials voor iedere backpacker. Dit zijn allemaal items die wij standaard bij ons hebben op reis, dus zeker nuttige producten.

Ook voor een daypack of een degelijke waterfles kan je bij Backpackkit.nl terecht.

Dit is een gesponsorde post, maar het bericht is volledig gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.