ArtikelenReisproducten

We vieren onze 1.000 likes op Facebook!

Het is eindelijk zover, de langstlopende winactie op het volledige internet komt ten einde. In november 2018 besloten we om onze persoonlijke reisblog om te zetten in de huidige website Reisprins.nl. Inmiddels is het augustus 2022 en is de website uitgebouwd tot onze complete persoonlijke reiswebsite. Onze reisverslagen zijn nog altijd de basis, maar met veel plezier schrijven we ook artikelen over producten, reisliteratuur, tips, onze eigen rubriek Vrienden van Reisprins en natuurlijk onze handige reisroutes. Nu hebben we na al die jaren zelfs de 1.000 likes op onze Facebook pagina bereikt, en dat vieren we met een hele bijzondere winactie!

Ondertussen zijn er maar liefst 337 berichten online gezet op onze website die in totaal meer dan 111.000 views van meer dan 74.000 bezoekers hebben ontvangen. Natuurlijk willen we blijven groeien, en Facebook blijft daarin een medium waarmee nog meer mensen zouden kunnen bereiken. Daarom zijn we al een hele lange tijd geleden een winactie gestart om onze Facebookpagina op 1.000 likes te krijgen.

Iedereen kan daarbij kans maken op een Scratch Map Deluxe Edition van 82,5 cm lang en 59,4 cm breed t.w.v. €21,95. Deze week was het eindelijk zover en hebben we deze mijlpaal gehaald. Omdat we er zo blij mee zijn hebben we er zelfs een echt Reisprins feestpakket van gemaakt, waarin natuurlijk ook onze gloednieuwe canvas tas niet mag ontbreken.

We hebben de 1.000 likes op Facebook eindelijk gehaald, en dat betekent dat we eindelijk onze grote winactie konden gaan afronden.

Iedereen die onze Facebookpagina liked kon daarom heel simpel kans maken op dit geweldige prijzenpakket.

Het enige wat je moest doen is “gefeliciteerd” achter te laten op het bericht over deze winactie op Facebook en wie weet win jij dan wel dit geweldige Reisprins pakket.

Dat werd massaal gedaan en de uiteindelijke winnaar is Mariska van Elburg geworden!

Het Reisprins feestpakket

Op reis komen we heel vaak mensen tegen die een leuke reistas bij hebben. Vaak is dit een linnen of canvas tas met daarop een mooie afbeelding of tekst. Ook is het een veel verkochte souvenir op reis. Met dat in het achterhoofd besloten we daarom om een eigen versie te laten maken. Het resultaat mag er wezen vinden wij. De tas is 39 cm bij 34 cm en is voorzien van de tekst “I’ll go anywhere with you”. Deze tekst is afkomstig van het nummer Anywhere van Passenger. Eerder hebben we al eens verteld over onze favoriete muziek op reis, en daar staat dit nummer zeker bij. Verder is het toch ook gewoon een hele pakkende tekst toch?

Daarnaast hebbe wij al jaren de Scratch Map Deluxe Edition in huis en vol trots hangt hij ingelijst in onze keuken. Een Scratch Map is een kaart waarop je kan bijhouden welke bestemmingen je allemaal bezocht hebt. Dit doe je door per bestemming een klein gouden laagje weg te krassen waardoor er een kleur en naam zichtbaar wordt. Hiermee kan je dus op een hele mooie manier laten zien welke bestemmingen je allemaal bezocht hebt. De bekendste scratch map wordt al sinds 2009 gemaakt door het bedrijf Luckies. Er zijn inmiddels dan ook al een behoorlijk aantal varianten te verkrijgen en de Scratch Map Deluxe Edition zit in dit feestpakket.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Zo is er ook een paspoorthoesje toegevoegd en twee unieke reisbandjes van Ikgaopavontuur.nl. Deze bandjes zijn voorzien van hele handige afbeeldingen waarmee je je overal op de wereld verstaanbaar kan maken. We hebben er eerder al eens een artikel over geschreven, en wat ons betreft is het een erg leuke gadget voor iemand die de eerste keer een verre reis gaat maken. Daarnaast stoppen we er ook gewoon nog een superhandige rugzakhoes bij waarmee je jouw rugzak altijd en overal schoon en droog kan houden. Leuke manier om de 1.000 likes op Facebook te vieren toch?

5 gedachten over “We vieren onze 1.000 likes op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.