ArtikelenReisproducten

De leukste cadeaus voor de échte reiziger!

De feestdagen zijn weer in zicht, dus wordt het weer tijd om je verlanglijstje samen te stellen. Persoonlijk vinden wij het vaak niet meevallen om deze goed gevuld te krijgen, want het enige wat wij graag willen is op reis gaan! Toch zijn er talloze leuke cadeaus te vinden die perfect zijn voor de échte reiziger. Ben jij zo’n reiziger of heb je er een in je familie? Check dan dit overzicht eens waarbij de we leukste cadeaus voor de échte reiziger voor je op een rijtje hebben gezet.


Raak niets meer kwijt met Thnx Tags
De Thnx Tags

De grootste nachtmerrie als reiziger is natuurlijk het kwijtraken van je spullen. Ons is dat bijna een keer gebeurd op de grens van Brazilië en Argentinië zoals je al eens op onze website hebt kunnen lezen. Mocht dit ons nog een keer gebeuren dan kunnen onze spullen inmiddels snel weer teruggevonden worden middels de tags van Thnx Tags.

Het principe is heel simpel. Thnx Tags hangertjes aan die je bijvoorbeeld aan je backpack, koffer, sleutelbos kan hangen en stickers die je bijvoorbeeld op je smartphone, laptop of tablet kan plakken. Als jij deze tags registreert via de app van Thnx Tags kan er contact met je opgenomen worden zodra iemand deze scant!

Thnx Tags heb je vanaf €11 euro en zijn te verkrijgen op de website van Thnx Tags. Meer informatie kan je vinden in het artikel dat we eerder over dit product hebben geschreven!


Ontdek eigen land met Capitool Reisgids Nederland
De Capitool Reisgids Nederland

Wat is er nou leuker dan tussen de verre reizen door een weekendje weg te gaan in eigen land? Er is nog zo veel moois te ontdekken in Nederland dat een reisgids over ons eigen kikkerlandje eigenlijk niet mag ontbreken in de collectie van de échte reiziger.

Capitool Reisgids Nederland is hier een uitstekende keuze voor. Zoals altijd is ook deze Capitool Reisgids overzichtelijk, vol met illustraties en handige informatie. Zelf kiezen wij enorm vaak voor een Capitool Reisgids en het zal je verbazen hoeveel leuke tips er staan in deze versie over Nederland.

De reisgids telt maar liefst 408 pagina’s en is voor €32,50 te koop bij Bol.com. Meer informatie over deze riesgids kan je vinden in het artikel dat we eerder over dit product hebben geschreven.


Een Buvanha reishanddoek
De Buvanha reishanddoek

Een reiziger die gek is op zomerse bestemmingen zal je zeker blij maken met een Buvanha reishanddoek. Deze reishanddoek wordt geleverd in een compact opbergtas en weeg maar 400 gram. Ze hebben een handige ophang lus en zijn te koop in talloze stijlvolle prints.

Aan beiden kanten van de handdoek vind je een ander design. Dat is echter niet de reden waarom je hier voor moet kiezen. Hij is namelijk lekker groot (160 cm x 80 cm), droogt razendsnel op, absorbeert tot wel 1 liter water en het strandzand zal niet tussen de vezels gaan zitten. De reishanddoek is erg degelijk dus hier zal je veel plezier aan beleven op reis!

Wat ons betreft is dit dan ook een uitstekend cadeau waar je een échte reiziger zeker blij mee zal maken.


Het Reizen Waes bordspel
Het Reizen Waes bordspel

We hebben er vorig jaar in een artikel al uitgebreid over verteld; het Reizen Waes Bordspel. Het enorm populaire tv-programma heeft eind vorig jaar een eigen bordspel uitgebracht en het is zeker een aanrader.

Middels een draaischrijf en ouderwets dobbelwerk passeer je talloze vragen over de bestemmingen die Tom Waes in zijn programma door de jaren heen heeft bezocht. De vragen zijn leuk, het spel loopt vlot door en ziet er goed uit.

Wat ons betreft is dit een perfect cadeau waar je een reiziger zeker blij mee zal maken en samen met de familie een hele leuke avond mee kan hebben. Het bordspel kost €24,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.


Droom weg bij nieuwe bestemmingen in het Trotter Reizen boek
Het Trotter Reizen boek

Je hebt allerlei soorten reisboeken, maar dit is er een waar je veel inspiratie uit op kan doen. Dit boek is maar liefst 33 bij 25 centimeter groot en bevat maar liefst 368 pagina’s met informatie over bestemmingen over de hele wereld.

Het boek is goed ingedeeld met onderwerpen als citytrips, wereldwonderen, feesten in de wereld en avontuur en outdoor waardoor er voor ieder type reiziger wel iets gevonden kan worden.

Het boek is mooi vormgegeven en bevat ook nog een veel nuttige praktische informatie. Het boek kost €35,99 en kan je onder andere kopen bij Bol.com. In het uitgebreide artikel over dit boek kan je nog meer vinden over dit boek.


Altijd schoon drinkwater met een fles van Water-to-go
De drinkfles van Water-to-go

Een goede drinkfles mag natuurlijk niet ontbreken in de uitrusting van een reiziger. Deze heb je in alle soorten en maten, maar wij zijn sinds ene tijdje liefhebber van de drinkflessen van Water-to-go.

Deze waterflessen zijn niet alleen heel stevig, maar ze zijn ook nog eens heel erg veilig. In de fles zit namelijk een filter ingebouwd waarmee 99.9% van de aanwezige bacteriën, virussen, oöcysten en chloor worden verwijderd. Hiermee kan je dus overal ter wereld veilig water drinken.

Dat is niet alleen handig voor de avonturier die wel eens water uit de natuur wil drinken, maar ook voor bestemmingen waar je niet zomaar uit de kraan kan drinken.

De flessen zijn te koop in verschillende maten op de website van Water-to-go vanaf €25. Wil je nog meer informatie over de flessen van Water-to-go? Neem dan een kijkje in een artikel dat we al eens eerder hebben geschreven over deze superhandige flessen!

Wil je ook nog eens 10% korting? Gebruik dan de unieke kortingscode REISPRINS 10!


Ontdek waarom reizen zo leuk is in “Wie (niet) reist is gek van Ap Dijksterhuis
Wie (niet) reist is gek van Ap Dijksterhuis

Het boek is al een tijdje uit, maar het blijft een van mijn favorieten. Wie (niet) reist is gek van Ap Dijksterhuis is dan ook zeker een boek wat je gelezen moet hebben. De hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit van Nijmegen weet in dit boek smakelijke reisverhalen te combineren met de wetenschappelijke gedachte waarom reizen zo goed voor je is.

Ap Dijksterhuis is al over heel de wereld geweest en weet met voorbeelden vol humor allerlei onderwerpen aan te kaarten. Het mooie van dit boek is dat de échte reiziger zich vaak zal herkennen, waar er voor de niet zo fanatieke reiziger een wereld zal open gaan.

Voor de prijs moet je het niet laten liggen, want voor €10 kan je het al aanschaffen op Bol.com. Voor meer informatie kan je het artikel teruglezen wat we al een hele tijd terug hebben geschreven over dit boek!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.