Artikelen

Reisprins nu actief als video call guide op Hi,hi Guide

We hebben nieuws, en erg leuk nieuws als je het aan ons vraagt! Eind 2020 zijn we namelijk benaderd door Hi,hi Guide of we onderdeel willen worden van hun nieuwe programma. Naast de lokale gidsen die je er momenteel wereldwijd kan boeken, bestaat er sinds kort de mogelijkheid om via Hi,hi Guide een online video call te boeken met een specialist. Deze zogenaamde specialisten zijn veelal reisbloggers die uit eigen ervaring tips kunnen geven over de door hun bezochte bestemmingen. Ook wij werden hiervoor benaderd en waren gelijk enthousiast. Wat is er nou leuker om onze kennis verder te delen van bestemmingen die wij in de loop van de jaren bezocht hebben zoals Japan, Brazilië, Argentinië, Mexico of Maleisië. In dit artikel vertellen we je daarom alles over deze samenwerking.

Hi,hi Guide

De website Hi,hi Guide is opgericht door Hubert en medeoprichter Tom. Beiden heren zijn grote reisliefhebbers. Zo heeft Hubert inmiddels tientallen landen bezocht en is een groot liefhebber van citytrips. Tom heeft daarnaast ook nog eens 2 jaar in China gewoond. Het hoofdkantoor is gevestigd in Enschede en vanuit daar runnen ze het bedrijf.

Heel kort uitgelegd is Hi,hi Guide een community van meer dan 3.000 locals die het leuk vinden om hun eigen stad aan reizigers te laten zien. Het doel van Hi,hi Guide is dan ook om mensen met verschillende culturele achtergronden met elkaar te verbinden. Ze hopen hiermee om vooroordelen te ontwrichten en wereldwijd meer wederzijds respect voor elkaar te krijgen. Er worden twee manieren gebruikt waarop locals de trips van reizigers kunnen verrijken: middels een privé tour met een local, of een video call met een local.

Vide call met een local

Aangezien wij op dit moment in Kruisland wonen komen we niet in aanmerking voor een privé tour met een local. Er is immers weinig vraag naar tours door Kruisland, Wouwse Plantage of Roosendaal. Dat zijn nu eenmaal de locaties die wij als “local” mogen bestempelen. Door onze reiservaring die we hebben opgedaan hebben we in 2018 deze reisblog gestart. De ervaring die we hebben opgedaan in de verschillende bestemmingen die we hebben bezocht bieden echter wel een goede basis voor een zogenaamde videocall with a local.

Het concept is vrij simpel. Mocht je nu bezig zijn om een reis samen te stellen naar een bestemming die wij al eens hebben bezocht en je hebt vragen, dan kan je een video call met ons reserveren. Tijdens deze 20 minuten durende video call kun je allerlei vragen stellen ter voorbereiding van jouw trip. Wij zijn er immers zelf geweest en kunnen je zo goed advies geven.

Je moet hierbij denken aan vragen als: In welke buurt moet ik mijn hotel boeken? Welke restaurants moet ik van tevoren reserveren? Waar kan ik het beste m’n 5 kilometer ochtendronde hardlopen? Wat zijn handige apps om te gebruiken? Informatie dus die je niet altijd in een reisgids kan vinden! Natuurlijk is dit niet voor niets, de prijs is namelijk €15,- voor een video call van 20 minuten.

Ben je dus nieuwsgierig geworden naar een van de door ons bezochte bestemmingen en wil je ter voorbereiding van jouw reis een video call aanvragen? Klik dan eens op de banner op deze pagina, en wie weet hebben we dan binnenkort wel een online meeting om jou te helpen bij je volgende reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.