ArtikelenReisproducten

Onze eigen visitekaartjes van Fotofabriek.nl!

Nadat we in november 2019 uitgebreid ons 1-jarig bestaan hebben gevierd als website zijn we erg blij om te zien dat we het aantal bezoekers zien toenemen. Zowel via onze Facebookpagina en Instagram zien we de aantallen toenemen en onze website had in januari een recordaantal bezoekers. Om door te blijven ontwikkelen grijpen we nu een vrij ouderwetse manier aan, namelijk een visitekaartje. Het gebeurt namelijk regelmatig dat ik met mensen praat over reizen en vervolgens vertel over onze website. Hoe handig zou het dan wel niet zijn als ik gewoon een visitekaartje kon afgeven? Daarom zocht ik contact met Fotofabriek die zo vriendelijk waren om mij te helpen met mijn visitekaartjes!

Fotofabriek.nl

Fotofabriek is onderdeel van een full-service reclamebureau en een digitale drukkerij. Al meer dan 25 jaar verzorgt dit bureau reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens in Nederland, en in 2008 is Fotofabriek opgericht.

Het voordeel van deze website is dat Fotofabriek een gratis softwarepakket biedt voor het vormgeven en bewerken van fotoproducten. Naast visitekaartjes kan je er namelijk ook een fotoboek maken, verjaardagskalenders, wenskaarten of een foto op canvas laten maken. Ze drukken, binden en verpakken het product op professionele wijze en verzenden de bestelling binnen twee tot zeven (afhankelijk van het product) werkdagen naar ieder adres in Nederland en België. Een ideaal adres voor het bestellen van mijn visitekaartjes dus.

Onze visitekaartjes van Fotofabriek.nl

Ben je dus op zoek naar advies voor jouw reis of heb je misschien interesse om een samenwerking aan te gaan?

Schroom niet en neem contact met me op, dan komt er in ieder geval al 1 visitekaartje jouw kant op!

Onze ervaring

Het bestellen van de visitekaartjes bij Fotofabriek.nl is ons goed bevallen. Wij kozen voor de liggende variant, maar je kan ook visitekaartjes staand af laten drukken. Het zelf ontwerpen van de visitekaartjes was erg eenvoudig en bood veel mogelijkheden. Zo kan je helemaal blanco starten, of al met een aantal ontwerpen aan de slag gaan. Dit is erg makkelijk omdat dit je houvast biedt wanneer je wel graag visitekaartjes wilt laten maken, maar niet zo thuis bent in het ontwerpen ervan. Ook wij kozen hier dus voor, al hadden er best nog wat meer ontwerpen in mogen zitten. Het aanbod van standaardontwerpen is wat beperkt naar onze mening.

Dit neemt echter niet weg dat ik een stapel prachtige visitekaartjes heb kunnen laten maken. Een dag later werden mijn visitekaartjes al geleverd, en ze zijn van uitstekende kwaliteit. Wil je dus makkelijk en snel visitekaartjes laten maken, dan is Fotofabriek.nl een goede optie! Je hoeft ze trouwens ook niet in grote aantallen te laten afdrukken, want je kan ze al per 50 stuks bestellen.

Onze visitekaartjes!

Dit is een gesponsorde post, maar het bericht is volledig gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.