ArtikelenReisproducten

Een blijvende herinnering aan je reizen met een poster van Postertime

Reizen gaat voornamelijk om het opdoen van nieuwe ervaringen en herinneringen. Om deze zo lang mogelijk vast te houden is het natuurlijk erg leuk om dit terug te laten komen in je interieur. Een tijd terug heb ik al een artikel gepubliceerd over een wereldkaart op canvas, maar onlangs liep ik tegen de website aan van Postertime. Zij maken op maat gemaakt posters. In dit artikel vertellen we je daarom alles over het maken van een blijvende herinnering aan je reizen met een poster van Postertime!

Postertime

Postertime is ontstaan nadat oprichtsters Mirjam en Renske in 2014 elkaar in Manila hebben leren kennen. Mooi is ook om te lezen dat ze met de opbrengst van Postertime de stichting Young Focus ondersteunen. Deze stichting zet zich in voor het onderwijs van kinderen in de sloppenwijken van Manila. Postertime biedt gepersonaliseerde posters aan op hun website. Naast posters voor geboortes, trouwerijen en andere speciale momenten hebben ze ook een uitgebreid assortiment met posters die betrekking hebben op een speciale locatie. Deze posters zijn natuurlijk uitermate geschikt als herinnering aan een van je reizen. Zo hebben ze verschillende designs tekstposters en plattegrond posters. 90% van de posters zijn overigens custom made, dus in overleg met Postertime bijna altijd naar jouw wensen aan te passen.

Geografische poster met stadskaart

Nadat we de verschillende mogelijkheden hadden bekeken besloten we om voor de Geografische poster met stadskaart te gaan. Bij deze poster konden we namelijk een stad of locatie uitkiezen die voor ons een speciale betekenis heeft. Daarnaast bood dit type poster de mogelijkheid om een eigen tekst toe te voegen om de poster nog persoonlijker te maken.

Bestellen ging heel makkelijk via de website. Zo kan je via het bestelformulier heel eenvoudig jouw locatie aangeven (land/stad/wijk/dorp) en ook aangeven welke tekst je eronder geplaatst wil hebben. Daarnaast kan je er voor kiezen om een eigen tekst toe te voegen in plaats van de coördinaten. Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om een specifieke locatie op de kaart te benadrukken middels een hartje of dropped pin. Met deze leuke toevoeging kan je de kaart nog persoonlijker maken door hier een speciale plek te markeren.

Het bestelformulier laat verschillende mogelijkheden zien om de poster helemaal naar eigen wens te maken.
Onze keuze; Geografische poster met stadskaart van Rio de Janeiro

In 2018 hebben wij een reis van 4 maanden gemaakt door Zuid-Amerika. Hiervan hebben we 2 maanden doorgebracht in Brazilië, en onze reis afgesloten in Rio de Janeiro. We hebben hier een geweldige tijd gehad en besloten daarom om hier de geografische poster met stadskaart van te laten maken. Een specifieke locatie vonden we niet nodig. Toch kozen we er wel voor om een eigen tekst toe te voegen i.p.v. coördinaten.

Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik al snel reactie van Postertime met een preview van onze poster. We konden zelfs nog aangeven dat we de kaart graag wat verder uitgezoomd wilden hebben. Zodoende wisten we dus op voorhand al precies hoe de poster eruit kwam te zien. Door deze preview voorkom je teleurstellingen achteraf en kan je nog beter bepalen hoe je poster er uit komt te zien.

Nadat we op een maandagavond goedkeuring hadden gegeven voor het definitieve ontwerp werd de poster op woensdag afgeleverd. De poster was gelukkig niet opgerold en erg goed verpakt. Het zou natuurlijk ook zonde zijn als je poster al beschadigd aan zou komen!

De poster was erg goed verpakt en werd al snel geleverd.

Ook bij het uitpakken waren we zeer aangenaam verrast. De poster was op een hoog kwaliteit glimmend papier gedrukt. Daarnaast stond de kaart er superscherp op en was hij mooi gekleurd in verschillende grijstinten. Wij hadden gekozen voor de tekst “Erik & Judith – Rio de Janeiro 2018” en ook dit stond er netjes op.

We hadden op voorhand al een goedkope zwarte lijst op de kop getikt. Zodoende konden we de poster direct inlijsten en ophangen. Ondanks dat er veel ruimtes in huis zijn waar je een dergelijke poster op kunt hangen kozen wij voor ons toilet. Naast het feit dat deze wel opgepimpt mocht worden is ons toilet ook in dezelfde kleuren als de poster.

De geografische poster met stadskaart van Rio de Janeiro hebben we eerst ingelijst in een mooie zwarte lijst.
Inmiddels heeft hij een mooi plekje gekregen in ons toilet en hebben wij ook een blijvende herinnering aan een van onze reizen met een poster van Postertime.
Conclusie

Wij zijn erg te spreken over de geografische poster met stadskaart van Postertime. Je kan er voor een leuke prijs een kwalitatief goede poster bestellen. Daarnaast is de poster ook nog eens uniek en zeer persoonlijk. Mocht je dus nog ergens een plekje hebben (bijvoorbeeld het toilet!), dan zou ik er zeker een aanschaffen. Zo heb jij straks ook een blijvende herinnering in huis aan een van je reizen met een poster van Postertime.


Dit is een gesponsorde post, maar het bericht is volledig gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.