CuraçaoNoord-Amerika

De aftermovie van onze reis naar Curaçao!

Weet je nog dat we van onze roadtrip van afgelopen zomer door Denemarken, Zweden en Duitsland een aftermovie hadden gemaakt? Zoals alle reizigers maken we veel foto’s op reis. Ook tijdens onze laatste reis naar Curaçao hebben we dat natuurlijk gedaan. Op zo’n prachtig eiland kom je natuurlijk heel veem mooie plekken tegen. Uiteraard maken we dan regelmatig een aantal foto’s. Het is ook erg leuk om soms even snel een filmpje te maken. Van de foto’s maakt Judith meestal een mooi fotoboek, en met de gemaakte filmpjes ga ik dan meestal aan de slag. Na iedere reis maak ik daarmee altijd een echte aftermovie voorzien van een toepasselijk nummer. Daarom presenteren we in dit artikel de aftermovie van onze reis naar Curaçao!

Zelf vind ik het altijd erg leuk om zo’n filmpje te monteren. Moeilijk is het trouwens niet. Ik probeer er alleen altijd voor te zorgen om de camera in landschapsmodus te houden, rustig te filmen en korte filmpjes te maken van ongeveer 5-7 seconden. In deze aftermovie zie je beelden van Klein Curaçao, de Jan Thielbaai, Playa Piskadó, Shete Boka National Park, en natuurlijk onze beklimming van de Christoffelberg.

Op die manier is het monteren ook erg makkelijk. Ik maak overigens altijd gebruik van de software van Wondershare Filmora, zoals ik ook bij de aftermovie van onze roadtrip door Denemarken, Zweden en Duitsland destijds heb gedaan heb gedaan. Tenslotte kies je er nog een passend muziekje onder. Zelf zoek ik dan altijd graag een nummer uit dat aansluit op onze reis. Een andere optie is om typische reismuziek te kiezen. Onze favoriete nummers voor op reis heb ik al eens voor je op een rijtje gezet.

Alleen nog even een passend muziekje eronder zetten dus en klaar is Reisprins!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.