Artikelen

Het eindresultaat van de Reisprins fotoshoot

Eind februari 2020 werd ik benaderd door Ingrid Schrauwen van Foto Timeless. Fotograferen is een passie van Ingrid en daarom starte ze in 2012 haar eigen bedrijf op waar je fotoreportages op locatie of in haar eigen studio in Kruisland kan laten maken. Van portretten en schoolfoto’s tot huwelijksreportages en zwangerschapsfoto’s kan je bij haar terecht. Ze was bekend met onze Reisprins website en benaderde mij met de vraag of ik interesse had in een fotoshoot met als thema “reizen” in een specifieke stijl. De bewerkte foto’s zou ze dan toe kunnen voegen aan haar fine art portfolio.

Daar had ik best interesse in en dus maakten we al snel een afspraak. Door de coronacrisis moesten we de afspraak echter verschuiven omdat de fotoshoot niet plaats kon vinden met de vastgestelde maatregelen. Op vrijdag 5 juni was het dan toch zover en ging ik met een kratje vol souvenirs naar Ingrid toe. Na een aangename shoot kreeg ik dezelfde week al het prachtige resultaat toegestuurd, dat je hieronder kan zien.

Souvenirs

Waarschijnlijk zijn de souvenirs die die op de foto staan je al wel opgevallen. Een aantal van deze souvenirs hebben wij meegenomen tijdens onze reizen:

  • Een geschilderde schedel die we in Valladolid hebben gekocht tijdens onze reis door Mexico van 2019.
  • Ook zie je er een traditionele houten Japanse kokeshi pop die we in 2017 in Takayama hebben gekocht.
  • De pop met de traditionele jurk zal je vast ook al wel opgevallen zijn. Deze hebben wij gekocht in Salvador de Bahia in Brazilië. Het leuke aan deze pop is dat je hem om kan draaien waarbij je de jurk van kleur kan laten veranderen.
  • De houten boot is een replica van en echte Maleisische longboat die we gekocht hebben in de jungle van Borneo.
  • Tenslotte zie je in de laatste foto’s een bord dat gemaakt is door Rafa Santos, een lokale kunstenaar uit Praia de Pipa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.