ArtikelenHi,hi Guide

Zo boek je een video call met Reisprins via Hi,hi Guide !

Een tijdje terug konden we het heuglijke nieuws brengen dat we een samenwerking aan zijn gegaan met Hi,hi Guide. In het kort betekent dit dat wij vanaf heden te boeken zijn voor een video call van 20 minuten. In deze video call zullen wij al je vragen proberen te beantwoorden over een bestemmingen die wij al eens hebben bezocht. Bestemmingen als Londen, Brazilië, Japan, Bolivia en Mexico horen tot onze specialiteit. Als je dus een van deze bestemmingen wil bezoeken kunnen wij je op deze manier verder helpen. Dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar hoe gaat dat precies in zijn werk? In dit artikel geven we je stap voor stap aan hoe je een video call kan boeken met Reisprins via Hi,hi Guide!


STAP 1: Ga naar de Reisprins startpagina op Hi,hi Guide

Het proces om een video call te boeken met ons is eigenlijk vrij simpel. Allereerst moet je natuurlijk weten waar je precies informatie over wil hebben. Het is van belang dat dit een bestemming is die wij al eens hebben bezocht en je dus goede informatie over kunnen geven. De volgende bestemmingen staan hierbij bovenaan:

Bolivia
Brazilië
Costa Rica
Engeland (Londen)
Japan
Mexico (Yucatán)
Maleisië
Peru
Verenigde Staten

Natuurlijk kan je ook terecht bij ons over andere bestemmingen of over algemene tips die bij het maken van een reis komen kijken. Vervolgens ga je naar onze Reisprins startpagina op Hi,hi Guide. Deze startpagina is te zien in de onderstaande afbeelding en hier klik je op de optie “Boek nu”.

Op de startpagina van ons Hi,hi Guide account kan je direct een video call boeken.

STAP 2: Maak een account aan, of log gewoon in met een bestaand Google of Faacebook account.

Je bent inmiddels goed op weg en de volgende stap is het aanmaken van een account. Als je al een account hebt bij Hi,hi Guid log je natuurlijk gewoon in. De kans is echter vrij groot dat je nog geen account hebt. Dus maak je er in het volgende scherm een aan. Je hoeft hier enkel je voor- en achternaam, emailadres en wachtwoord voor te kiezen, of je gebruikt gewoon je Facebook of Google account.

Maak in dit scherm een account aan, of log in via je Facebook of Google account.

STAP 3: Bevestig en betaal de video call.

Bij de volgende stap is het tijd om je aanvraag te bevestigen en te betalen. Een video call van ongeveer 20 minuten kost je €15, en dit is de vaste prijs. Vanuit je account zal hier je emailadres zichtbaar zijn, en je kan hier ook je telefoonnummer invoeren. Vervolgens klik je op “Confirm and pay”. Hierna wordt je doorverwezen naar een betaalpagina waar je de mogelijkheid hebt om het bedrag af te rekenen via Google Pay, Creditcard of via iDEAL.

Heb je betaald? Dan gaan we verder met stap 4!


STAP 4: De video call inplannen

Als er eenmaal is betaald kan er eigenlijk direct een afspraak ingepland worden. Via de knop “schedule your videocall” kan je namelijk aangeven welke dag en moment van de dag je graag de vide call wil houden. Je moet hierbij minimaal 3 tijdslots aangeven. Op deze manier kan ik kijken welk moment voor mij ook goed uit zou komen om zodoende een afspraak te kunnen maken. Later krijg je nog een bevestiging toegestuurd met de definitieve datum en tijdstip van de afspraak.

Het scherm waarin te zien is dat je betaling is voldaan.
Met dit overzicht geef je zo aan welke momenten het beste voor je uitkomen.

STAP 5: Extra informatie geven voor de video call

Tenslotte kan je ook nog wat extra informatie geven. Dat is natuurlijk belangrijk omdat je maar een gesprek van 20 minuten gepland hebt. In deze 20 minuten wil je natuurlijk zo veel mogelijk nuttige informatie krijgen. Daarom is het van belang dat je een aantal zaken van tevoren aangeeft. Op die manier kan ik mij ook wat voorbereiden op het gesprek en er voor zorgen dat ik al je vragen kan beantwoorden. Zo is het natuurlijk van belang welke bestemming je wil bezoeken en in welke periode van het jaar je dit wil gaan doen. Daarnaast zijn er ook nog andere punten die je aan kan vinken waardoor ik je het beste kan helpen.

In 7 stappen geef je aan waar ik op moet letten ter voorbereiding op onze video call!

STAP 6: Bellen maar!

De afspraak is gemaakt en voor mij is het duidelijk weke informatie je wilt. Voordat we het gesprek gaan hebben kan ik me dus goed voorbereiden en alvast een aantal tips voor je op een rijtje zetten. Dan is het moment dus aangebroken dat we een video call gaan hebben. Gewoon allebei op onze eigen locatie, maar wel met beeld zodat je weet met wie je een gesprek hebt.

Handig toch? Misschien ga jij binnenkort wel een mooie reis maken naar een, of meerdere, van onze bezochte bestemmingen. Dan weet je nu precies hoe je een video call met Reisprins kan boeken via Hi, Hi Guide!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.