Artikelen

Wil jij Reisprins.nl steunen?

In november 2018 zijn we gestart met onze website Reisprins.nl. Nadat we 4 maanden door Zuid-Amerika hadden gereisd bleek dat onze blog behoorlijk goed gelezen werd. Daarom namen we de stap om de website te professionaliseren en “Erik en Judith’s Reisblog” om te zetten in Reisprins.nl. Inmiddels is de website sinds de oprichting in 2018 meer dan 140.000 bekeken door meer dan 93.00 bezoekers. Daar zijn we heel erg trots op. De kans is dus heel erg groot dat je onze website al eens eerder hebt bekeken. Sterker nog, de kans is zelfs vrij groot dat je er wel eens nuttige informatie op hebt gevonden. Misschien dat je daarom Reisprins.nl wel zou willen steunen? In dit artikel geven we je een aantal simpele mogelijkheden aan waarmee je ons financieel kan helpen, zelfs zonder dat het je ook maar iets kost!

Affiliate links

Als je zelf misschien een blog bent of een beetje bekend bent in het wereldje zal je vast wel eens van affiliate links hebben gehoord. Heel simpel uitgelegd zijn dit links op de website die verwijzen naar websites die een product of dienst verkopen. Als je via deze link het product of de dienst aanschaft ontvang de “affiliate” daar een commissie over. In dit geval is Reisprins.nl de affiliate, en levert het ons geld op wanneer je iets koopt via de link. Denk nu niet dat we hier op binnen lopen, want op bijvoorbeeld Bol.com ontvangen we maar een paar procent commissie. Dit levert dus meestal maar ongeveer €2 per aankoop op. Toch kan dit heel aardig oplopen en kan je ons zo indirect steunen bij een volgende reis.

Ook via Booking.com, Thnxtags, Water-to-Go en Buvanha hebben wij momenteel affiliate links lopen. Koop je dus regelmatig iets via Bol.com of boek je wel eens een overnachting via Booking.com? Doe dat dan volgende keer eens via onderstaande knoppen en steun Reisprins.nl!Wil je ons steunen via een van bovenstaande affiliate links?
Zet ze dan in de favorieten van je browser!


Koop iets in onze webshop!

Ja je leest het goed, we hebben sinds een tijdje ook een webshop. Stel je er zeker niet te veel van voor en is ook absoluut niet ons hoofddoel om een professionele webshop op te starten. Daarom hebben we er voor gekozen om met een hele simpele opzet het mogelijk te maken om een van onze reisproducten te bestellen.

Het item waar we onze webshop mee zijn gestart is de Reisprins canvas tas. Volgens ons is dit het perfecte cadeau voor de échte reiziger. Hij is namelijk superhandig op reis voor een bezoek aan het strand, zwembad of de lokale markt. Hij is eenvoudig op te vouwen tot een handzaam formaat waardoor hij perfect in je backpack past. Daarnaast is hij van zeer stevige kwaliteit en heeft hij een lang hengsel.

De Reisprins canvas tas is voorzien van de tekst “I’ll go anywhere with you”. Deze tekst is afkomstig uit een van onze favoriete reisnummers Anywhere van Passenger. De tas is 39 cm x 34 cm en het hengsel is 23 cm lang. Een dergelijke tas heeft bijna iedere reiziger wel op zijn packing list staan. En zelf voor mensen die niet reizen is deze tas leuk om mee rond te lopen! Hij is voor €11 te koop in onze webshop en hiermee zou je Reisprins al enorm steunen.

De originele Reisprins canvas tas “I’ll go anywhere with you”.
Donatie doen

Zou je Reisprins.nl echt heel graag financieel willen steunen dan kan je ook altijd een donatie overmaken. We gaan hier natuurlijk niet lopen bedelen om geld, maar misschien heb je wel heel veel nuttige informatie uit een van onze artikelen gehaald? Of misschien heb je wel heel veel gehad aan de tips die we hebben gegeven? Of misschien heb je wel gewoon krom gelegen van de reisverslagen waarin je kan lezen wat we allemaal hebben meegemaakt?

Het kunnen allemaal redenen zijn waarom je misschien wel een donatie zou willen doen. Dat kan heel eenvoudig op onze rekening! Scan de onderstaande QR code of klik er gewoon op en je komt bij een volledig veilige betaallink terecht waarop je een donatie kan doen!

Wil je misschien een donatie doen aan Reisprins.nl ? Klik dan op bovenstaande QR code!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.