Artikelen

Ons interview op Verredromers.nl

Zo eens in ze zoveel tijd kan je ons ook terug zien komen op andere websites. We zijn geen schrijvers van gastblogs, maar voor een reisinterview staat we altijd open. Zelf hebben wij natuurlijk de rubriek “Vrienden van Reisprins” waarin we vrienden, bekenden en vage kennissen interviewen over hun reizen. Ook andere websites hebben een soortgelijke rubriek, waarbij we in het verleden al eens op Reizen & Reistips en de Londontester hebben gestaan. Deze keer staan we met een interview op de website van Verredromers.nl!

Verredromers.nl

De website Verredromers.nl is een initiatief van de 24-jarige Celeste die werkzaam is als online redacteur. In 2019 maakte ze haar eerste backpack trip door Azië. Hierbij reisde ze door Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Indonesië en de Filipijnen. Ze ontdekte de droom te hebben om in de toekomst voor een langere periode in het buitenland te gaan verblijven. Online kon ze niet direct antwoorden vinden op de vragen die bij een dergelijke wens komen kijken. Daarom is ze de website Verredromers.nl gestart. Middels deze website hoopt ze op verschillende manieren antwoorden te krijgen op de vragen die hierbij komen kijken.

De website heeft geeft daarom praktische tips op het gebied van reizen, werken, wonen en studeren in het buitenland. Sinds dinsdag 18 augustus 2020 staat er ook een reisinterview met ons op de website. In dit interview geven wij onze tips voor een lange reis door Zuid-Amerika.

Benieuwd wat we hier allemaal over hebben te vertellen en wat onze bijdrage is op deze website? Lees dan eens ons interview op Verredromers.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.