ArtikelenReisproducten

Nieuwe visitekaartjes van Studentendrukwerk.nl!

Onze website bestaat inmiddels al 4 jaar en bij ons 1-jarig bestaan hebben we nog een set met prachtige visitekaartjes laten maken. Het afgelopen jaar is geweldig geweest voor Reisprins.nl. Zo hebben we inmiddels meer dan 1.100 volgens op onze Facebookpagina en ook op Instagram komen we boven de 4.400 volgers uit. Ook op de website haalt dit jaar dubbele cijfers met met bijna 50.000 views en sinds kort zijn we ook te vinden via Bloggersbenelux.com. Onlangs hebben we verteld over onze wereldreis die we vanaf maart 2023 gaan maken. Omdat we tijdens deze reis ook actief aan de slag willen gaan met onze website vinden we het extra leuk dat we nieuwe mooie visitekaartjes hebben laten maken bij Studentendrukwerk.nl!

Studentendrukwerk.nl

Studentendrukwerk.nl is opgericht in begin 2016 en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau gevestigd in Groningen met een uitgebreide drukkerij en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkbranche. Bij Studentendrukwerk profiteer je daarom van deze jarenlange ervaring en kennis.

Het voordeel van deze website is dat Fotofabriek een gratis softwarepakket biedt voor het vormgeven en bewerken van fotoproducten. Naast visitekaartjes kan je er namelijk ook een fotoboek maken, verjaardagskalenders, of wenskaarten laten maken. De naam Studentendrukwerk.nl zegt al genoeg, men richt zich specifiek op deze groep en dat zie je vooral in de lage prijzen, het makkelijke bestelproces, snelle levertijden en de hoge kwaliteit producten. Een perfect adres voor het bestellen van mijn visitekaartjes dus.

Alle contactinformatie is te vinden op onze visitekaartjes

Ben je dus op zoek naar advies voor jouw reis of heb je misschien interesse om een samenwerking aan te gaan?

Schroom niet en neem contact met me op, dan komt er in ieder geval al 1 visitekaartje jouw kant op!

Onze ervaring

Het bestellen van de visitekaartjes bij Studentendrukwerk.nl is ons goed bevallen. Wij kozen voor de liggende variant, maar je kan de visitekaartjes ook staand af laten drukken. Het zelf ontwerpen van de visitekaartjes was erg eenvoudig en bood veel mogelijkheden. Zo kan je helemaal blanco starten, of al met een aantal ontwerpen aan de slag gaan. Het aantal ontwerpen is wat beperkt, dus gingen we zelf aan de slag. Middels verschillende symbolen en vormen kan je zelf heel makkelijk een mooi ontwerp maken. Natuurlijk kan je ook je eigen afbeeldingen toevoegen.

Ik ben dus direct aan de slag gegaan en heb direct een paar hele mooie basic visitekaartjes kunnen laten maken. Vanwege onze wereldreis hebben we gekozen voor een nieuwe look en Engelse teksten. Wil je dus makkelijk en snel visitekaartjes laten maken, dan is Studentendrukwerk.nl een goede optie! Je hoeft ze trouwens ook niet in grote aantallen te laten afdrukken, want je kan ze al per 50 stuks bestellen.


Dit is een gesponsorde post, maar het bericht is volledig gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.