Artikelen

Interview over Londen met Reisprins op The London Tester

Onze favoriete bestemming als het om een citytrip gaat blijf natuurlijk Londen. De Engelse hoofdstad heeft enorm veel te bieden en we zijn er daarom ook al talloze keren geweest. De Nederlandse reisblog The London Tester staat bomvol informatie en tips over verschillende wijken, activiteiten en hotspots in Londen. Daarnaast bevat de website ook een sectie waarin reisbloggers geïnterviewd worden over hun ervaringen in Londen. Onlangs hadden wij de eer om toegevoegd te worden aan dit rijtje en het interview met Reisprins over Londen vind je dan ook hier terug!

The Londen Tester

Misschien ken je ze al van hun internationale reisblog The Travel Tester. Nienke Krook (uit Diemen-Zuid) en Nick Vullings (uit Venlo-Zuid) hebben elkaar bij toeval ontmoet in een hostel in Sydney in 2008. Tijdens het reizen dus. Sindsdien hebben ze tussen 2011 en 2013 in Sydney gewoond en tussen 2013 en 2019 in Londen. Momenteel wonen ze weer in Amsterdam. Inmiddels zijn ze naar meer dan 40 landen op 5 continenten gereisd … en de lijst blijft maar groeien.

Nick is een architect en Nienkte werkt als blogger en social media manager. Voor hun banen reizen ze allebei de wereld rond, soms op individuele werkreizen, maar ook best veel samen. Omdat ze altijd op zoek zijn naar manieren om te blijven leren en ons professioneel te ontwikkelen, nemen ze zeker niet de gemakkelijke weg. Ze zijn dan ook al vaak verhuisd.

Het is niet altijd even gemakkelijk geweest om in een ander land te wonen en zich daar te vestigen, maar daar hebben ze flink van geleerd. Zo kunnen ze inmiddels wel de humor inzien van de eeuwige strijd met landlords, banken, telefoonbedrijven en de Royal Mail. Daarnaast staan ze keurig in de rij te wachten als geen ander en tikken ze zonder blikken of blozen een paar pintjes achterover – als echte Britten! Alleen thee drinken we toch nog steeds zonder melk. Er is een grens aan inburgering natuurlijk.

Kortom Nienke en Nick zijn échte kenners over Londen, en het is dan ook erg leuk om op hun website teruggevonden te kunnen worden!

Een screenshot van het interview op de website van The London Tester.
Op zoek naar het interview met Reisprins over Londen? Check dan de website van The London Tester!

[bdotcom_bm bannerid=”4056″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.