Artikelen

De grote souvenirs verzameling QUIZ!

Heb jij het artikel over onze verzameling souvenirs al gelezen? We hebben er inmiddels meer dan 50 en in dit artikel hebben we er onlangs een aantal op een rijtje gezet met een bijzonder verhaal. We hebben daarom besloten om dit eens een keer goed te gaan testen. Je kan nu dus een echte quiz spelen over onze verzameling souvenirs!

Voor ons zijn deze miniaturen namelijk erg herkenbaar omdat we de plaatsen zelf bezocht hebben. Daarnaast bevat de verzameling immers miniatuurversies van de bekendste gebouwen uit onze bestemming. Vaak zijn dit dan ook gebouwen waaraan de bestemming direct herkend kan worden. Maar hoe zou dat voor de bezoekers van onze website zijn? Kunnen die ook de bezochte bestemming direct herkennen aan een miniatuurversie van een gebouw?

Je hoeft alleen maar op de onderstaande knop te drukken en je krijgt vervolgens een selectie uit onze souvenirs verzameling te zien in deze quiz. Bij iedere foto staan verschillende bestemmingen aangegeven waar deze souvenir bij kan horen. Selecteer je het juiste antwoord en je krijgt direct te zien of je het goed hebt. Ook krijg je een foto uit onze eigen collectie te zien waaraan je de souvenir direct kan herkennen.

Waag dus maar eens een poging en laat op social media zien hoeveel van de 15 souvenirs jij kan herkennen!

START DE QUIZ!

2 gedachten over “De grote souvenirs verzameling QUIZ!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.